Ca la Laura i el Marc

Es planteja la construcció d’un habitatge sobre en un taller

Projecte d’ampliació d’un taller de reparació de televisors a Sant Joan les Fonts (La Garrotxa).El projecte de partida tracta d’un taller projectat per RCR Arquitectes al 2004 i la voluntat de construir-hi un habitatge a la planta primera. La proposta té com a premisa integrar la nova volumetria al projecte original (inacabat) consistent en un volum d’acer que s’obre cap al cantó sud – i els volcans del cairat, el claperols i el repassot-  i es tanca al cantó nord mitjançant unes costelles metàl·liques que resegueixen el perimetre de l’edificació. Amb aquest esquema resolem l’ampliació situant les peces servidores al cantó nord – il·luminades a través d’un pati- i l’estar, el menjador, la cuina i les habitacions al cantó sud.

Autors

Guillem Cabanach i Victor Catalan
Date
Category
Ampliació, Obra nova
CA EN ES